Džastinu Bīberu atkal apmeklē policija (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kaimiņi četras reizes sūdzējās par troksni, bet vēl divas sūdzības tika saņemtas par fanu traucējošo uzvedību, ziņo laikraksts «Los Angeles Times».

Kanādiešu dziedātājam Džastinam Bīberam draud sods par nosacītā soda noteikumu pārkāpšanu, jo nedēļas nogalē pēc kaimiņu sūdzībām uz viņa māju sešas reizes tika izsaukta policija.

Bīberam netika uzlikts sods. Taču, ja policija to tomēr izdarītu, dziedātājs būtu pārkāpis nosacītās atbrīvošanas noteikumus un varētu tikt sodīts bargāk nekā līdz šim, uzsver slavenību tenku portāls TMZ.

Kā jau ziņots, tīņu elkam tika piemērots divu gadu nosacīts sods vandalisma lietā par kaimiņa mājas apmētāšanu ar jēlām olām, nodarot 20 000 ASV dolāru (14 800 eiro) zaudējumus.

20 gadus vecajam dziedātājam bija jānostrādā piecas sabiedrisko darbu dienas, kā arī jāiziet dusmu menedžmenta programma psihoterapeita uzraudzībā. Bīberam jāsamaksā kaimiņam 80 900 dolāru (59 472 eiro) kompensācija. Par tādu summu viņš bija vienojies ar kaimiņu.

Tikmēr Maiami turpinās Bībera tiesāšana par pretošanos arestam, auto vadīšanu reibumā un braukšanu bez derīgas autovadītāja apliecības.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu