Kortnija Lova plāno uzņemt biogrāfisku filmu par Kurtu Kobeinu (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Amerikāņu rokmūziķe Kortnija Lova paziņojusi par ieceri uzņemt biogrāfisku filmu par grupas «Nirvana» nelaiķa solistu Kurtu Kobeinu. Patlaban tiekot atlasīts galvenās lomas tēlotājs, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

«Ļoti grūti izvēlēties, jo puiši ir ļoti pievilcīgi un jauki,» viņa teica intervijā filipīniešu avīzei «Philippine Daily Inquirer». «Es nenosaukšu vārdus, jo negribu nevienam piesaukt nelaimi. Taču tie ir blondi, apburoši, jauni Bredi Piti. Daži no viņiem ir patiešām labi aktieri, ne tikai smukulīši.»

Lova jau vairākus gadus apsvērusi biogrāfiskas filmas vai teātra izrādes uzvešanu par pāragri mirušo vīru.

Kinolentes uzņemšanu plānots sākt «nākamā gada laikā», norādījusi Lova. Tās veidošanā piedalīsies Džeimsa Bonda filmas «Quantum of Solace» («Mierinājuma kvants») režisors Marks Fosters, kā arī kara drāmas «The Messenger» («Ziņnesis») scenārists Orens Movermans.

Lova konsultējas ar savu un Kobeina meitu Frānsisu Bīnu un «Nirvana» atlikušajiem dalībniekiem Deivu Grolu un Kristu Novoseliku.

Lova gatavojas izdot jaunu albumu un autobiogrāfiju, kā arī spēlēs lomu amerikāņu televīzijas seriālā «Sons of Anarchy» («Anarhijas dēli»).

Dziedātājas jaunākais singls «You Know My Name» iznāca maijā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu