Jauna mistērija apvij Putina meitu (98)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Jauns noslēpums ir saistīts ar Vladimira Putina vecāko meitu Mariju, pēc tam, kad Krievijas vēstniecība Londonā noliedza faktu, ka plaši zināmā Marijas fotogrāfijā nemaz nav redzama viņa, raksta ārvalstu mediji.

Putina meitai pastiprināta uzmanība tika pievērsta pēc tam, kad medijos tika pieļauta iespēja, ka Nīderlande varētu Mariju Putinu izraidīt no valsts, ņemot vērā viņas tēva, Vladimira Putina nostāju Ukrainas separātistu jautājumā.

Vairākus gadus atpakaļ tapušajā fotogrāfijā redzama jauna sieviete, kura sākotnēji tika uzskatīta par Mariju Putinu, iet blakus saviem vecākiem Maskavā, taču Krievijas vēstniecības Londonā preses sekretārs Aleksejs Dobrinskis šādu informāciju noraidīja, apsūdzot medijus neprofesionalitātē.

Izrādās, fotogrāfijā redzamā sieviete varētu būt 34 gadus vecā advokāte Darja Zaharova, kura ir jaunatnes aģentūras «RosMolodezh» vadītāja.

Daudzi interneta lietotāji raksta, ka Zaharova varētu būt ļoti pārsteigta, uzzinot, ar kādu personu viņa regulāri tiek jaukta.

Krievijas puse norāda, ka Marija jau ilgu laiku dzīvo Nīderlandē un ar vecākiem satiekas reti, tāpēc internetā plaši pieejamajā fotogrāfijā redzamā sieviete nav viņa. Dobrinskis norāda, ka brīdī, kad Krievijas un Rietumu attiecības ir zemākajā punktā pēc Aukstā kara beigām, «mediji nekaunīgi izvēlas spekulēt ar Krievijas amatpersonu privāto dzīvi».

Tiek atzīmēts, ka pirmo reizi savas prezidentūras laikā, šogad Kremļa līderis ir aizliedzis fotografēt savas meitas.

Mediji norāda, ka pašlaik nav zināma Marijas Putinas atrašanās vieta, jo pagājušajā nedēļā internetā cilvēki tika aicināti protestēt pie Vladimira Putina meitas mājām. Pēdējo nedēļu laikā viņa savā dzīves vietā nav manīta.

Komentāri (98)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu