Video: Lapsa «pagaršo» videokameru (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Vairāku jauniešu grupa bija ekskursijā Raunda salā Aļaskas līcī un viens no piedzīvojumu meklētājiem nolēma novietot savu nelielo «GoPro» kameru uz zemes, cerībā iegūt labu materiālu, kurā būtu redzama lapsa, taču tā izrādījās slikta ideja.

Lapsa ieraudzīja nelielo kameru un nolēma to pagaršot, tādējādi sagraužot jaunieša kameru. Tā kā datu nesējs netika sabojāts, iegūto videomateriālu bija iespējams ievietot internetā un parādīt to citiem.

Kameras īpašnieks norāda, ka neraugoties uz bojājumiem, tā vēl joprojām darbojas.

«Kad lapsa pieskrēja pie kameras, man likās, ka viņa to apēdīs. Taču pēc aptuveni desmit minūtēm mēs paskatījāmies un kamera vēl joprojām bija tajā vietā. Tā darbojas, bet ir nedaudz bojātas lēcas. Man prieks, ka lapsa nesavainojās un nenorija neko tādu, kas varētu viņai kaitēt,» atklāja pats video autors.

Raunda sala ir mājvieta aptuveni 30 lapsām un vairāk nekā 250 tūkstošiem jūras putnu, tādēļ tā ir pievilcīga vieta dabas pētniekiem.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu