«Viņas melo labāk» aktrise jau atkal kopā ar seriāla producentu (64)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Pirms gada, kad sākās seriāla «Viņas melo labāk» pirmā sezona, Latvijas Nacionālā teātra un «Viņas melo labāk» aktrisei Evijai Skultei izveidojās attiecības ar seriāla producentu Rimvīdu Martinaiti, kurš ir lietuvietis, ziņo žurnāls «Kas Jauns».

Kad noslēdzās seriāla pirmā sezona, Rimvīds atgriezās savā dzimtajā zemē, Lietuvā un abu attiecības pajuka. Evija Skulte satika savu finansistu Hariju Bormani un abi apprecējās Bahamu salās. Tas nozīmē, ka laulība būtu jāreģistrē arī Latvijā, tomēr pāris to arī neizdarīja un kopdzīvi neuzsāka.

Šī gada pavasarī, kad atkal sākās seriāla «Viņas melo labāk» otrā sezona, Latvijā atgriezās lietuvietis Rimvīds Martinaitis un abu jūtas atkal ir uzplaukušas.

Evija un Rimvīds kopā bija manāmi Salacgrīvas festivālā «Positivus», kur kopā ar dēliem Robertu un Bruno, jautrā noskaņojumā izbaudīja pasākuma gaisotni. Arī pēc festivāla aktrise un producents turpināja atpūsties kopā, vēsta žurnāls «Kas Jauns». Aizvadītājā nedēļā abi devās baudīt silto laiku Klapkalnciemā, kur dzīvo Evijas vecāki.

Komentāri (64)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu