Realitātes šova «Jersey Shore» zvaigznei nāksies iziet dusmu terapijas kursus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Jau ziņojām, ka realitātes šova «Jersey Shore» dalībnieks Maiks Sorentīno, kurš sevi šova laikā dēvēja par «The Situation» nonāca cietumā, jo ar brāli sakāvās savas ģimenes solāriju studijā. Tiesas spriedumā ir noskaidrotas notikušā kautiņa sekas.

Ņūdžērsijas «Middletown Township» tiesnesis ir devis rīkojumu realitātes šova «Jersey Shore» zvaigznei Maikam Sorentīno iziet dusmu terapijas kursus, vēsta «chinatopix.com».

«Es neesmu ideāls un tāda nav neviena ģimene pasaulē,» paskaidro Maiks, «es biju mazliet dusmīgs un mums radās konflikts, viss notika tik strauji, ka attapos tikai tad, kad jau atrados cietumā ar salauztu roku.»

17.jūnijā savas ģimenes sauļošanās salonā Ņūdžērsijā, Midltaunā, Maiks uzsāka kautiņu. Dūru cīņā bija iesaistīta «Jersey Shore» zvaigzne un viņa brālis Frenks. Uz notikumu vietu ieradās policija un Sorentīno arestēja.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu