Kāpēc Kamerona Diaza demonstratīvi pameta radio kanāla «KIIS» interviju? (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Aktrise Kamerona Diaza pierādījusi, uz ko ir spējīga, lai aizstāvētu savas labākās draudzenes godu. Ar aktrisi un režisori Drū Berimoru Holivudas zvaigzne Kamerona Diaza ir labākās draudzenes jau vairākas desmitgades. Abas ir filmējušās «Čārlija eņģeļu» franšīzē, bet pirms pāris gadiem Diaza bija līgavas māsa draudzenes Drū Berimoras kāzās.

Stāstot par savu drīzumā gaidāmo jaunāko filmu «Seksa video» («Sex Tape») radio kanālam «KIIS», Kamerona Diaza pēkšņi pārtrauca interviju un pameta to. Iemesls bija raidījuma vadītājas neglaimojošie izteikumi par alkohola un narkotiku atkarību, ar ko Drū Berimora cīnījās pusaudzes gados.

«Esmu pārliecināta, ka jums nav ne jausmas par to, kā ir cīnīties ar atkarību no narkotikām vai alkohola. Ar to arī apsveicu,» strupi izteikusies Diaza un pametusi interviju, liekot radio šova veidotājiem pārtraukt raidījumu.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu