Sudraba būs partijas «No sirds Latvijai» premjera amata kandidāte (132)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Partijas «No sirds Latvijai» premjera amata kandidāte 12.Saeimas vēlēšanās būs šī politiskā spēka priekšsēdētāja, bijusī valsts kontroliere Inguna Sudraba.

Partijas pārstāvji pagaidām gan neatklāj informāciju par kandidātu sarakstiem un to līderiem. Visa informācija tiks sniegta piektdien, 1.augustā, kad «No sirds Latvijai» iesniegs kandidātu sarakstus Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK).

Sudrabas partija dibināta 5.maijā.

Partijas valdē toreiz ievēlēta viena no kustības «No sirds Latvijai» dibinātajām Diāna Novicka, bijušais Satversmes tiesas priekšsēdētājs Gunārs Kūtris, uzņēmējs Viesturs Tamužs, Aivars Meija, kuram arī ir uzņēmējdarbības pieredze, Aldis Kromans, kurš, pēc Sudrabas teiktā, arī nāk no biznesa vides, uzņēmējs Raimonds Nipers, kā arī Rīgas Valsts 3.ģimnāzijas direktors Andris Priekulis.

Jau ziņots, kā līdz šim CVK kandidātu sarakstu 12.Saeimas vēlēšanām iesniedza četras partijas - «Suverenitāte», «Saskaņa», «Vienotība» un nacionālā apvienība «Visu Latvijai»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK.

Komentāri (132)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu