Iebrūkot dzīvojamās mājas jumtam Mežciemā, evakuēti 20 cilvēki (54)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Otrdienas vakarā Rīgā, Mežciemā, kādas daudzstāvu dzīvojamās mājas kāpņu telpā iebrūkot jumta konstrukcijai, evakuēti 20 cilvēki.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), plkst.20.20 saņemta informācija, ka piecstāvu dzīvojamā ēkā Druvienas ielā 21 vienā no kāpņu telpām iebrukuši jumta dzelzsbetona bloki.

Notikumā vietā konstatēts, ka plaisa ēkas konstrukcijā sasniegusi ēkas 5.stāvu, tādēļ pieņemts lēmums evakuēt daļu ēkas iedzīvotāju. Kopumā evakuēti 20 cilvēki, tostarp vairāki bērni.

Tāpat pieņemts lēmums pārtraukt gāzes padevi ēkai.

Notikuma vietā ieradušies arī policijas un nama apsaimniekotāja pārstāvji. Veikta apsekošana un nolemts, ka par iedzīvotāju ielaišanu atpakaļ ēkā varētu lemt rīt, kad bojājumus novērtēs eksperti.

Kā liecina VUGD informācija, no 20 evakuētajiem cilvēkiem 18 pieteikušies izmitināšanai.

Kā informē Valsts policija, uz laiku tika bloķēta satiksme Druvienas un Mežciema ielu krustojumā.

Kā liecina «Google Street View» pieejamie attēli, ēka Druvienas ielā ir piecstāvu dzelzsbetona paneļu ēka, kurā ir četras kāpņutelpas.

Komentāri (54)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu