Sudraba nešaubās par partijas «No sirds Latvijai» izredzēm Saeimas vēlēšanās (158)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Partijas «No sirds Latvijai» dibinātāja Ingūna Sudraba nešaubās, ka viņas politiskajam spēkam vēlēšanās izdosies pārsniegt piecu procentu barjeru un veiksmīgi darboties jaunajā Saiemas sasaukumā, LTV raidījumam «Rīta Panorāma» pauda Sudraba.

Pašlaik tiek uzrunāti iedzīvotāji, potenciālie vēlētāji. Politiskajam spēkam izdosies pārliecināt cilvēkus par politiskā spēka iecerēm Latvijas labā. Tieši tāpēc Sudraba pauž pārliecību, ka partija «No sirds Latvijai» nešaubīgi pārvarēs piecu procentu barjeru un varēs veiksmīgi darboties Saiemā.

Atbildot uz jautājumu par lielākajiem ziedotājiem, Sudraba uzsver, ka partijai ir svarīgs katrs ziedotājs. Neatkarīgi no tā, vai ziedotā summa ir pieci vai 20 eiro, varbūt arī 14 tūkstoši eiro, tā ir ļoti nozīmīga nauda un atbalsts no cilvēkiem. Sudraba uzskata, ka nebūtu pareizi izdalīt katru ziedotāju atsevišķi, bet gribētu uzsvērt Ivara Falka kungu, kurš iepriekš pārdeva savu īpašumu un daļu no iegūtās naudas ziedoja partijai.

Sudraba uzsver, ka partijai ziedo katrs cilvēks no saviem ienākumiem, kā arī atsevišķos gadījumos īpašumiem. Visi ziedotāji partijai ir pazīstami, un daļa ir partijas biedri.

Runājot par uzņēmēja Viestura Tamuža izstāšanos no partijas, Sudraba saka, ka par to ir jāajautā pašam Tamužam, kāpēc vienu dienu viņš izsakās atzinīgi gan par partiju, gan Sudrabu pašu, kamēr divas dienas vēlāk viņš savu viedokli ir mainījis pilnībā un publiski «aplej ar dubļiem» politisko spēku.

Sudraba uzsver, ka partijā «No sirds Latvijai» esošie cilvēki ir gatavi iet politikā, kā arī ieņemt vakantos ministra amatus, tieši tādēļ viņi arī kandidēs gaidāmajās Saeimas vēlēšanās.

Komentāri (158)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu