Par interneta sensāciju kļuvis video par «monstru» Krievijā (107)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Interneta vietnē «Youtube» arvien lielāku popularitāti iegūst videomateriāls, kurā «iemūžināts» monstrs, kas lien pa kādas daudzstāvu mājas sienu Samarā, Krievijā.

Kaimiņvalsts mediji pievēruši uzmanību savdabīgam video, kurā redzams «zirnekļveidīgs monstrs», kas lien pa kādas mājas sienām. Videomateriālu esot uzņēmis kāds notikušā aculiecinieks no blakus mājas.

Interesanti, ka daudzi cilvēki, kuri apskatījuši videorullīti, tic, ka uzfilmētais materiāls ir reāls notikums, un pauduši sašutumu par varasiestāžu bezdarbību.

Video dažu dienu laikā ieguvis lielu popularitāti minētajā interneta vietnē – to apskatījuši jau vairāk nekā miljons cilvēku, bet ap 1500 interesentu atstājuši arī vērtējumu un komentāru.

Savukārt video autors jau kļuvis par vietējā mēroga zvaigzni, sniedzot intervijas medijiem. Viņš gan atzīst, ka video ir montēts, turklāt to viņš darījis tā, lai redzētais izskatītos maksimāli ticami.

Komentāri (107)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu