Foto: Uzstādīts pasaules rekords alus skārdeņu atvēršanā (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Festivāla «Laba daba» un Latvijas vārds izskanēs pasaulē un tiks ierakstīts Ginesa rekordu grāmatā, pateicoties uzstādītajam jaunajam pasaules rekordam vienlaicīgā alus skārdeņu atvēršanā. Tajā tika vienlaicīgi atvērtas 708 skārdenes. Tādējādi Latvija pārspējusi līdzšinējo Ginesa rekordu, kad vienlaicīgi tika atvērtas gandrīz trīs reizes mazāk – vien 250 skārdenes. 

Kaspars Pacēvičs, alus «Lāčplēsis» pārstāvis un šī pasaules rekorda organizētājs, informē, ka jaunais rekords jau ir pieteikts ierakstīšanai Ginesa rekordu grāmatā un šobrīd tiek kārtotas formalitātes, lai Latvijas vārds jau drīzumā parādītos prestižajā grāmatā.

Rekords tika uzstādīts otrajā festivāla dienā. Ikviens jaunā pasaules rekorda dalībnieks varēja attaisīt skārdenes pēc saviem ieskatiem - klasiskā veidā vai netradicionālā. Galvenais nosacījums, ka tam bija jānotiek vienlaicīgi. Pasaulē ir uzstādīti Ginesa rekordi arī dažādos netradicionālos alus skārdenes atvēršanas veidos, piemēram, ar zobiem vai citām ķermeņa daļām.

Starptautiskais mūzikas festivāls «Laba daba» norisinājās jau sesto gadu un šogad tas notika no 1.- 3. augustam Līgatnes pagasta «Ratniekos». Tajā skanēja regejs, etno-folks, roks, elektro un cita laba mūzika 60 grupu un DJ apvienību izpildījumā.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu