Vins Dīzels joprojām tik tikko spēj runāt par pārinieka Vokera nāvi (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Populārās asa sižeta filmas «Fast and Furious» («Ātrs un bez žēlastības») galveno varoni Vinu Dīzelu ārkārtīgi satriekusi šī grāvēja varoņa Pola Vokera nāve filmas septītās daļas filmēšanas laikā, vēstī «Contactmusic».

Vins Dīzels un Pols Vokers filmā atveidoja Dominiku Toreto un Braienu O'Konoru, sākot ar pirmo «Fast and Furious» daļu, kas tika demonstrēta no 2001.gada. Šīs lomas veiksmīgajā filmu sērijā abus aktierus padarīja slavenus.

Viņi kopā tēlojuši piecās no septiņām «Fast and Furious» daļām, arī pēdējā franšīzes sērijā, kura kinoteātros nonāks nākamā gada aprīlī. Filmai esot vēl filmēšanas stadijā, Vokers pagājušā gada novembrī gāja bojā autoavārijā.

Nelaimes gadījums satrieca filmu industriju, it sevišķi «Fast and Furious» veidotājus, to skaitā arī Dīzelu. Intervijā televīzijas sarunu šovam 47 gadus vecais aktieris dalījās savās izjūtās par Vokera nāvi un stāstot, kā šis notikums viņu iespaidojis, aktieris tik tikko spēja parunāt par drauga zaudējumu.

«Saproti, Maikl, tas man ir ļoti smagi,» sacīja Dīzels. «Es uzaugu skarbā vidē, kur cilvēku nāve nebija nekas neparasts, jo mēs visu kārtojām ar dūrēm. Bet ciešā saikne ar Polu Vokeru bija kas pilnīgi cits. Tas bija tā - mēs kopā attīstījāmies filmu industrijā, mēs kopā kļuvām slaveni, un mēs bijām lielākā grāvēja varoņi. Viņš bija mans pārinieks, un tas ir mazliet savādi. Es visu mūžu esmu tēlojis, bet neviens aktierim nemāca, kā reizē pārdzīvot kāda nāvi un izlikties, ka jūs vēl aizvien filmējaties kopā.»

Dīzels piebilda, ka filmas veidotāji nolēmuši, ka Vokera atveidotais O'Konors nemirs «Ātrs un bez žēlastības 7». Atlikušajās ainās aktieri aizstās dublieris un specefekti.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu