Augulis: Premjera kandidāta izvirzīšana pirms vēlēšanu sarakstu iesniegšanas nav svarīgākais (40)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Galvenais uzsvars nav uz premjera kandidāta nominēšanu, iesniedzot partiju sarakstus, bet gan katras partijas programmu un iecerēm, LTV raidījumam «Rīta Panorāma» atklāja labklājības ministrs un Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) valdes priekšsēdētājs Uldis Augulis. 

Augulis saka, ka svarīgāk ir uzsvērt, kādu valsts nākotni redz partija un deputātu kandidāti, kā arī tas, kā programmā ir redzama valsts attīstība nākamajos četrus gadus, lai cilvēkiem būtu laba dzīve. Premjera nominēšana ir otršķirīga.

ZZS ir daudz labu kandidātu, kuri varētu uzņemties premjera amatu. To lems valde ar sadarbības partneriem. Tiesa, ir izvirzīti trīs potenciālie premjera amata kandidāti, un viens no viņiem noteikti tiks izvirzīts debatēm.

Pagaidām esošie kandidāti ir Jānis Dūklavs, Raimonds Vējonis un arī Uldis Augulis. Aivars Lembergs nekandidēs, jo ir 70% atbalsts Ventspilī, līdz ar to ir svarīgāk koncentrēties uz darbu pašvaldībā.

Augulis stāsta, ka reitinga kritums skaidrojams dažādi, ar statistiskajām kļūdām un citiem faktoriem. Tie kritumi ar «nulle komats kaut ko» - tam nav lielas nozīmes. ZZS vienmēr ir bijuši 10 - 11% atbalstītāju un tas ir ļoti stabils atbalsts.

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu