Mirušo Maiklu Džeksonu vēlas iesūdzēt tiesā par seksuālu izmantošanu (26)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kāds vīrietis no Losandželosas vārdā Džeimss Seifčaks vēlas piedzīt kompensāciju no mūžībā aizgājušā slavenā dziedātāja Maikla Džeksona, jo mūziķis esot viņu astoņdesmito gadu beigās seksuāli izmantojis.

36 gadus vecā vīrieša iesniegtajā apsūdzībā teikts, ka Džeksons viņu četru gadu laikā seksuāli izmantojis vairāk nekā simts reižu, kad viņi kopā filmējās dzēriena «Pepsi» reklāmā. Seifčakam toreiz bija desmit gadi. Dziedātājs arī esot puikam mēģinājis iestāstīt, ka šie pāridarījumi bija «mīlestības izpausmes». Izmantošana turpinājusies, līdz upuris sasniedzis pubertāti.

Tiesas sēde notiks Losandželosā 4.septembrī.

Džeksona advokāts Hovards Vītsmans uzskata, ka Seifčakam vajadzētu apsūdzību atsaukt.

Pagājušogad pret Džeksonu bija vērsta līdzīga apsūdzība, ko iesniedza 31 gadu vecs austrālietis Veids Robsons, arī apgalvojot, ka mūziķis viņu bērnībā seksuāli izmantojis.

2009.gada 25.jūnijā no spēcīga anestēzijas līdzekļa propofola pārdozēšanas izraisītas sirds apstāšanās mirušais dziedātājs savas dzīves laikā par seksuāla rakstura noziegumiem pret bērniem ticis apsūdzēts neskaitāmas reizes.

2005.gadā Džeksonu tiesa attaisnoja, toties 1994.gadā viņš samaksāja piecpadsmit miljonus dolāru par līdzīgas lietas izbeigšanu.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu