Pašnāvību izdara vīrietis, kurš nozaga Šūmahera medicīnas dokumentus (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Leģendārā Pirmās formulas (F-1) pilota vācieša Mihaela Šūmahera medicīnas dokumentu nozagšanā apsūdzētais vīrietis pakāries trešdien, turklāt tas noticis tikai dienu pēc viņa arestēšanas.

Vīrietis, kura identitāte netiek atklāta, strādājis Šveices helikopteru gaisa glābšanas uzņēmumā «Rega», kas organizējusi jūnijā notikušo sportista transportēšanu no Francijas uz klīniku Šveices pilsētā Lozannā.

Kā teikts policijas paziņojumā, nav pazīmju, ka viņa nāvē būtu vainojama kāda trešā persona.

Kā zināms, dokumenti ar septiņkārtējā F-1 pasaules čempiona medicīnas vēsturi jūnija beigās tika piedāvāti Francijas, Šveices un Vācijas žurnālistiem.

Savukārt jūlija sākumā Francijas laikraksts «Le Dauphine Libere» vēstīja, ka žurnālistiem nosūtītās e-pasta vēstules pēc IP adresēm ved uz Cīrihē bāzēto helikopteru kompāniju.

Šobrīd 45 gadus vecais Šūmahers decembra izskaņā, slēpojot Francijas kūrortā Meribelā, piedzīvoja kritienu un atsita galvu pret akmeni, kā rezultātā tika gūta nopietna galvas trauma. Kopš tā laika viņš Francijā atradās mākslīgi radītā komā, bet jūnijā vācietis no komas atmodās un tika pārvests uz Lozannu, kur turpina atveseļošanos.

Šūmahers lielā slepenībā uz Lozannu tika pārvests ar automašīnu, bet tikusi apsvērta iespēja transportēšanai izmantot «Rega» pakalpojumus.

Zīmīgi, ka Šūmahera ārstēšanās laikā vairākkārt pārkāpti privātuma noteikumi, jo vairākiem vācu žurnālistiem par naudu tika piedāvātas fotogrāfijas, kurās slavenais pilots slimnīcā redzams bezsamaņā. Attēli nekad nav tikuši publiskoti.

Tāpat Šūmahera palātā Grenobles slimnīcā centies nokļūt kāds vācu žurnālists, kurš bija pārģērbies par mācītāju.

Kā zināms, Šūmahera ģimene un pārstāvji distancējās no medijiem, lai gan sportista kritiens radīja milzīgu pasaules interesi.

Šūmahers karjeras laikā septiņas reizes triumfējis F-1 čempionātā, kas ir visu laiku labākais sasniegums. Divus čempiona titulus viņš izcīnīja, braucot «Benetton» vienībā, bet piecus ieguva, pārstāvēdams «Ferrari».

Pirmo reizi Šūmahers no F-1 aizgāja 2006.gadā, bet 2010.gadā atgriezās, lai trīs sezonas aizvadītu «Mercedes» komandā, kur vērā ņemamus panākumus gan neguva.

Savas karjeras laikā Šūmahers sacīkstēs triumfējis 91 reizi.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu