Kāpēc aktrise Megana Foksa vairs nenodarbojas ar seksu? (60)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ir nākuši klajā ļoti interesanti jaunumi par Meganu Foksu. Lai arī šī aktrise gandrīz visā pasaulē tiek uzskatīta par vienu no seksīgākajām sievietēm, izrādās, ka viņas seksuālā dzīve nemaz nav tik pikanta.

Intervijā ar televīzijas ziņu raidījumu «Entertainment Tonight», iekārojamā aktrise Megana Foksa paziņojusi, ka ar seksu vairs nenodarbojas.

Megana atzina, ka kopš ir piedzimis dēlēns, viņai un viņas vīram Braienam nav sanācis pabūt divatā un izbaudīt viens otra pieskārienus, ziņo «cosmopolitan.com».

«Mans dēls pa nakti guļ vienā gultā ar mani un Braienu, tāpēc mums nav pat izdevības pabūt diviem vien,» atklāti paziņoja Foksa.

Foksa un seriāla «Beverly Hills, 90210» («Beverlihilsa 90210») zvaigzne Grīns iepazinās 2004.gadā komēdijseriāla «Hope and Faith» uzņemšanas laukumā. 2010.gada jūnijā pāris apprecējās Havaju salās.

Komentāri (60)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu