Londonā oficiāli izsludinātas Džordža Klūnija un Amalas Alamudinas precības (18)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

 Londonā oficiāli izsludinātas amerikāņu aktiera Džordža Klūnija un advokātes Amalas Alamudinas kāzas, kas norisināsies Itālijā, paziņojis Kensingtonas un Čelsijas apgabala pārstāvis.

Aprīlī Alamudinas birojs Londonā apsveica Klūniju un Alamudinu ar gaidāmajām precībām, tādā veidā apstiprinot medijos izskanējušās baumas.

Paziņojums par gaidāmajām laulībām tika izlikts Kensingtonas un Čelsijas dzimtsarakstu nodaļā Londonas dienvidrietumos. Tur tas atradās no jūlija beigām līdz pagājušās nedēļas ceturtdienai.

Lai reģistrētu laulību Londonā, katram jāsamaksā 35 sterliņu mārciņu (44 eiro) nodeva un jāiesniedz vajadzīgie dokumenti.

Kā ceremonijas norises vieta minēta Itālija, taču tās datums nav norādīts. Mediji baumo, ka kāzas esot gaidāmas septembrī un norisināšoties Klūnija privātmājā Komo ezera krastā.

53 gadus vecais Klūnijs un 36 gadus vecā Alamudina tiekas kopš pagājušā gada oktobra. Alamudina specializējas starptautiskajā likumdošanā un cilvēktiesībās, savukārt Klūnijs pazīstams ne tikai kā aktieris, bet arī kā cilvēktiesību aktīvists.

Pagājušogad Alamudina interneta aptaujā tika atzīta par «seksīgāko advokāti» Lielbritānijā.

Divkārtējais «Oskara» balvas ieguvējs Klūnijs precējies bijis vienreiz, taču pēc šķiršanās no amerikāņu aktrises Talijas Balsamas kļuva par vienu no Holivudas iekārojamākajiem vecpuišiem. Viņš iepriekš izteicies, ka neesot radīts laulībām.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu