Lems par Brokas atjaunošanu LGS valdes locekļa amatā (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Uzņēmuma «Latvijas gaisa satiksme» (LGS) akcionārs Satiksmes ministrija (SM) piektdien sasaukusi uzņēmuma akcionāra sapulci ar vienu darba kārtības jautājumu par valdes sastāvu, portāls «Apollo» SM.

Akcionāru sapulcē plānots izskatīt jautājumu par bijušās tieslietu ministres Baibas Brokas (NA) atjaunošanu LGS valdes locekļa amatā.

Atjaunojot Broku valdes locekļa amatā, tiek ņemta vērā viņas iepriekšējā pieredzi darbā LGS, atbildot par uzņēmuma Administratīvo departamentu un starptautisko projektu koordinēšanu. Sm norāda, ka Broka aktīvi strādāja visos uzņēmuma starptautiskajos projektos - Ziemeļeiropas funkcionālā gaisa bloka (NEFAB) biznesa un attīstības darba grupā, «Eurocontrol» Aviācijas konsultatīvajā padomē, Civilās aeronavigācijas pakalpojumu organizācijas (CANSO) Juridiskās un Politikas izstrādes komitejā un normatīvo aktu apakšgrupā.

Broka ir ieguvusi augstāko juridisko izglītību Latvijas Universitātē – maģistra grāds sociālo zinātņu tiesību nozarē, turpina studēt doktorantūrā.

Broka ir vairāku nozīmīgu aviācijas sertifikātu īpašniece. Apguvusi gaisa satiksmes vadību, aviācijas attīstību, vienotās Eiropas debesis ieviešanu, aviācijas tiesības vadītājiem – zināšanas iegūtas Starptautiskajā aviācijas transporta asociācijā (IATA).

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu