Sudrabas partija sākusi sabrukt (262)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Bijušās valsts kontrolieres Ingunas Sudrabas vadīto partiju «No sirds Latvijai» pametusi viena no Vidzemes vēlēšanu apgabala saraksta līderēm, Latvijas Ārstu biedrības prezidenta padomniece Liene Cipule, un tuvākajās dienās viņas piemēram varētu sekot arī citi partijas biedri, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Cipule šodien iesniegusi iesniegumu par izstāšanos no partijas, bet rīt plāno doties uz Centrālo vēlēšanu komisiju, lai atsauktu savu kandidatūru 12.Saeimas vēlēšanās.

Kā ziņots, plānots, ka Sudrabas vadītās partijas «No sirds Latvijai» līderi 12.Saeimas vēlēšanām būs Sudraba, bijušais Satversmes tiesas priekšsēdētājs, pašlaik Latvijas Universitātes lektors Gunārs Kūtris, uzņēmējs Aivars Meija, Latvijas Pašvaldību savienības padomniece Silvija Šimfa un bijušais Uzņēmuma reģistra galvenais notārs, pašlaik Latvijas Universitātes katedras vadītājs Ringolds Balodis.

Saeimas vēlēšanās «No sirds Latvijai» startēs ar 13.numuru.

Komentāri (262)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu