Dziedātājs Maikls Džeksons atzīts par netīrīgāko Holivudas zvaigzni (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Mūžībā aizgājušajai popa leģendai Maiklam Džeksonam ir bijušas vairākas mājkalpotājas. Viņas visas ir nākušas klajā ar šokējošiem faktiem par to, kādos apstākļos dzīvojis slavenais izpildītājs.

Ir noskaidrots, ka dziedātājs Maikls Džeksons ir dzīvojis neticamā nekārtībā, turklāt savu darbinieku klātbūtnē urinējis, kur vien vēlas.

Aizgājusī zvaigzne šobrīd tiek saukta arī par netīrīgāko personu Holivudā. Tā Džeksonu ir nosaukušas vairākas mājkalpotājas, kuras pie viņa strādājušas, ziņo «mirror.co.uk».

«Viņa dzīve mainījās 1993.gadā, uzreiz pēc tam, kad bija problēmas ar to zēnu,» paskaidro viena no mājkalpotājām, «es jums varu apgalvot, ka viņš bija visnetīrīgākais cilvēks visā Holivudā.»

Vēl kāda mājkalpotāja atceras gadījumu, kad pie Džeksona mājās ciemojās Opra Vinfreja (Oprah Winfrey) un Elizabete Teilore (Elizabeth Taylor). Lai arī mājas bija iztīrīta ideāli, uzreiz, kā abas viešņas aizgāja, Maikls atvieglojās uz grīdas.

«Viņš patiešām urinēja uz grīdas, turklāt pie pašas ieejas, tas bija sirreāli,» stāsta mājkalpotāja, «viņš tur vienkārši stāvēja, attaisīja bikses un pieslapināja grīdu.»

Kalpones skaidro, ka viņām nācies lavīties Džeksona istabā, tikai lai varētu nomainīt gultasveļu.

«Vairākas reizes esmu lavījusies viņa istabā un visu tīrījusi,» stāsta viena no mājkalpotājām, «gultā varēja atrast viņa netīrās zeķes un apakšveļu, kā arī līdz galam neapēstu vistu un pat čipsus. Zem gultas mētājās tukšas vīna un viskija pudeles.»

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu