Sliktais puisis Džastins Bībers ticis galā ar kārtējo nedarbu sekām (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers panācis vienošanos ar prokuratūru par janvārī marihuānas reibumā sarīkotajām improvizētajām autosacīkstēm Maiami dzīvojamajā rajonā, ziņu aģentūrai AP atklājuši divi lietā iesaistīti cilvēki.

Bībers atzinis vainu mazāk smagajos apsūdzības punktos - par neuzmanīgu braukšanu un pretošanos arestam bez vardarbības. 20 gadus vecais tīņu elks arī piekritis iziet psihoterapijas kursu dusmu savaldīšanai un ziedot labdarībai.

Informācijas avoti nevēlējās atklāt savu identitāti, jo tiem nav ļauts publiski izpaust informāciju pirms trešdien noliktās tiesas sēdes.

Kā jau ziņots iepriekš, Bīberam tika uzrādīta apsūdzība par braukšanu reibumā, pretošanos arestam un auto vadīšanu ar nederīgu vadītāja apliecību. Alkohola līmenis dziedātāja asinīs bija atļautā robežās.

Pēdējā laikā hita «Boyfriend» izpildītājs vairākkārt nonācis konfliktā ar likumu. Pagājušajā mēnesī Bīberam tika piemērots divu gadu nosacīts sods vandalisma lietā par kaimiņa mājas apmētāšanu ar jēlām olām, nodarot 20 000 ASV dolāru (14 800 eiro) zaudējumus.

Kanādā viņam izvirzīta apsūdzība par uzbrukumu limuzīna šoferim.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu