Prestižais Šveices juvelierizstrādājumu un pulksteņu zīmols Rīgā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgā atvērts prestižā Šveices juvelieru nama «Chopard» veikals , kas ir pirmais un pagaidām vienīgais Baltijas valstīs.

«Chopard» ir premium klases pulksteņu un juvelierizstrādājumu zīmols, kas dibināts 1860.gadā, Luijam Villisam Šopāram Šveices pilsētiņā Sonvijē atverot pulksteņveikalu. Šodien zīmols piedāvā dažādas luksusa preces sievietēm un vīriešiem - sākot no klasiskiem rokas pulksteņiem līdz grezniem briljanta auskariem.

Rīgas Grand Boutique iekārtošanu personīgi pārraudzīja «Chopard» līdzprezidente un juvelierizstrādājumu galvenā dizainere Karolīna Šoifele. Interjerā dominē ozolkoks un stikls, īpašā veidā tiek izvietoti gaismas ķermeņi – tā, lai atspīdumi no stikla netraucētu aplūkot «Chopard» kolekcijas priekšmetus. Tāpat kā visā pasaulē arī Rīgas klientiem ir paredzēta arī atsevišķa, īpaši iekārtota telpa.

«Chopard» atrodas pasaules atpazīstamāko luksusa zīmolu TOP 10. «Chopard» ir neatkarīgs ģimenes uzņēmums, kas gadsimtos pārmantoto meistaru mākslu apvieno ar jaunākajām mūsdienu tehnoloģijām. Zīmolam ir ilgstoša saistība ar kinematogrāfu - Kannu kinofestivālā tiek pasniegta īpaša «Chopard» balva jaunajiem aktieriem, savukārt pašreizējā Kannu «Palmas zara» autore ir šī brīža līdzprezidente un radošā direktore Karolīna Šoifele.

Rīgas «Chopard» Grand Boutique atrodas Elizabetes ielā 69.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu