Jānis Stībelis jaunās dziesmas prezentēs Daugavas Koncertzālē (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļā uz Daugavas Koncertzāles skatuves kāpa romantiskākā popmūzikas grupa - Otra Puse ar savām labākajām dziesmām. Šonedēļ, 21.augustā Jānis Stībelis sniegs īpašu koncertu, kurā prezentēs sava jaunā gaidāmā albuma dziesmas un ne tikai.

21.augustā, Jāņa Stībeļa koncertā Daugavas Koncertzālē gaidāms ieskats topošajā albumā, kas klausītājiem būs pieejams rudenī. Tāpēc šim notikumam īpaši gatavotajā programmā būs dzirdamas gan jaunas, vēl nepublicētas dziesmas, gan jau labi pazīstami skaņdarbi. Daļa no programmas būs atskats, kā retrospekcija pagājušā gada Daugavas Koncertzālē izskanējušajām labāko dziesmu koncertam. Gaidāmi arī pārsteigumi, viesmākslinieki un, protams, dejas, dejas, dejas!

Jānis Stībelis: »..Koncertprogramma tiek veidota dejiskā stilā, tādēļ lūgums ģērbties ērti, lai var arī izkustēties!»

Koncerta pavadošajā grupā dalību ņems arī tādi, Latvijā pazīstami mūziķi, kā Roberts Rasa, Džulians, Uldis Beitiņš, Spaiks, Māris Jēkabsons, Normunds Katajs-Paeglis, Artis Greckis un Iluta Valtere.

Koncerta sākums plkst. 20.00, ieeja no plkst. 19:00.

Biļetes pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs un internetā.

Ir iespējama galdiņu rezervācija! Sīkāka informācija - Jānis +371 29474019

Jaunnedēļ, 28.augustā uz balli-koncertu aicina rokenrola grupa «Big Al & The Jokers», bet koncertzāles sezonu noslēdz «Latvian Blues Band», kas ar savu labāko dziesmu koncertu uzstāsies 5.septembrī.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu