Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Šokējoša kaujinieku rīcība: pūļa priekšā izpilda nāvessodu nodevējiem (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Palestīniešu teroristiskās organizācijas «Hamas» kaujinieki piektdien Gazas centrā publiski izpildīja nāvessodu vairākiem palestīniešiem, kuri tika turēti aizdomās par sadarbību ar Izraēlu, vēsta ārvalstu mediji.

Maskējušies kaujinieki pūļa priekšā nošāva septiņus palestīniešus, kuru sejas sedza maskas un rokas bija sasietas. Nāvessods izpildīts neilgi pēc lūgšanām vietējā mošejā.

Tiek ziņots, ka vēl 11 «nodevēji» nošauti policijas iecirknī Gazas centrā.

Jāatgādina, ka cita teroristiska organizācija «Islāma valsts» šonedēļ publiskoja video, kurā kāds džihādistu karotājs nocērt galvu ASV žurnālistam Džeimsam Folijam.

Video izraisīja spēcīgu rezonansi Rietumos, kur ar jaunu sparu atsākušās diskusijas par risinājumu Sīrijas un Irākas krīzei, kā arī iespējamiem militārajiem soļiem pret «Islāma valsti».

Izraēlas un «Hamas» kontrolētās Gazas konfliktā kopš 8.jūlijā nogalināti 2049 palestīnieši un vairāk nekā 10 000 ievainoti. Divas trešdaļas no viņiem ir civiliedzīvotāji.

Izraēlas premjerministrs Benjamins Netanjahu trešdien paziņoja, ka uzbrukumi no Izraēlas puses neapstāsies, kamēr notiks raķešu apšaude no Gazas.

Izraēlā gājuši bojā 69 cilvēki, lielākā daļa no tiem bija karavīri.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu