Kāpēc Džastins Bībers salīdzinājis sevi ar princesi Diānu? (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix

Skandalozais amerikāņu dziedātājs Džastins Bībers gandrīz katru dienu iekuļas jaunās nepatikšanās. Pirms pāris dienām Bībera automašīnā ietriekusies kāda paparaci automašīna.

20 gadus vecais dziedātājs uzskata, ka fotogrāfi uzvedas neapdomīgi un bīstami. Pirms pāris dienām Bībera «Ferrari» aizmugurē ietriekusies automašīna, kurā atradās kāds fotogrāfs, kurš viņam sekoja, ziņo «bbc.co.uk».

«Tādas lietas, ko tu tikko pieredzēju, vajadzētu aizliegt ar likumu. Mums visiem jau sen vajadzēja mācīties un ņemt piemēru no princeses Diānas traģiskās autoavārijas,» savā «Twitter» kontā raksta Džastins.

Bībers arī uzsver, ka viņam nav nekādu iebildumu pret paparaci, tomēr viņš uzskata, ka viņu neapdomīgā rīcība apdraud cilvēkus viņiem apkārt.

Jau zināms, ka Lielbritānijas kroņprinča Čārlza bijusī sieva Velsas princese Diāna gāja bojā autokatastrofā 1997.gada 31.augustā Parīzē, kad viņas automašīna, mēģinot atrauties no sekojošajiem paparaci, lielā ātrumā ietriecās tuneļa kolonnā. Kopā ar viņu gāja bojā Diānas draugs un ēģiptiešu multimiljonāra Mohammada al Fajeda dēls Dodi, kā arī šoferis Anrī Pols. Izdzīvot izdevās tikai princeses miesassargam.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu