Labas ziņas «Ryanair» pasažieriem (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jon Gos, CC BY-SA 2.0

Zemo cenu aviokompānija «Ryanair» nākusi klajā ar jaunu piedāvājumu saviem klientiem - «Ryanair Business Plus» programmu.

Portāls «baltic-ireland.ie» vēstī, ka jaunā programma paredz elastīgas biļešu apmaiņas iespējas, nododamās bagāžas lielumu – 20 kilogramu, «Premium» klases sēdvietas, priekšroku, iekāpjot lidmašīnā, kā arī atsevišķās lidostās – iespēju ātrāk iziet drošības kontroli.

Elastīgas biļešu apmaiņas iespējas paredz bez papildus maksas un bez ierobežojumiem mainīt lidojumus, arī izlidošanas dienā. Tomēr vārda maiņa arī biznesa klientiem būs maksas pakalpojums.

«Premium» klases sēdvietas neatradīsies aiz «zilā aizkara» un sēdekļi nebūs nolaižami guļus, kā ierasts citu aviokompāniju lidmašīnās, bet tās būs vietas, kuras nodrošina papildus telpa pasažiera kājām, kā arī lidmašīnas priekšējā daļā, kas nodrošina ātrāku izkāpšanu.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu