Mailija Sairusa: Sevis «gūglēšana» sāpina (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Popdīva Mailija Sairusa Austrālijas televīzijā izteikusies, ka sevis «gūglēšana» ir kaitīga smadzenēm. Viņa arī uzskata, ka Elviss Preslijs ir nodarbojies ar «tverkingu».

Pirms savas Austrālijas turnejas bijusī seriāla «Hanna Montana» zvaigzne arī runāja par to, kādēļ masu saziņas līdzekļos publicējusi bildes, kurās redzama smēķējam marihuānu.

Intervijā Austrālijas televīzijas kanālam viņa paskaidroja, ka to darījusi, jo esot uzaugusi vidē, kurā marihuānas smēķēšana netika uzskatīta par kaut ko sliktu.

«Es par to nerunāju savās dziesmās, un nav jau tā, ka es staigātu apkārt un iedrošinātu pusaudžus lietot narkotikas,» sacīja Sairesa.

21 gadu vecā zvaigzne, kurai uz ķermeņa ir ietetovēti vārdi «mīli savas smadzenes», par to sacīja: «Ziniet, kas nāk par sliktu smadzenēm? Sevis «gūglēšana», «Instagram», «Facebook» komentāru lasīšana. Kad es lasu savas 14 gadus vecās māsas komentārus un redzu, ka viņas vienaudži viņu sauc par padauzu, - tas kaitē smadzenēm.»

Sairusa arī komentēja savu bēdīgi slaveno uzstāšanos kopā ar mūziķi Robinu Tiku MTV Mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonijā, salīdzinot savas pavedinošās deju kustības ar Elvisa Preslija izpildītajām.

«Neviens nerunāja par Tiku vai par to, ko viņš darīja, tas viss bija mana vaina. Es to neuztvēru tā, ka tas ir precēts vīrietis, ar kuru es tā dejoju,» viņa teica. «Elviss nevilka tādus skatuves tērpus kā es. Neviens nevēlas atzīt, ka viņš «tverkoja», bet viņš to darīja.»

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu