Atklāts lielais svētdienas šovs «Es mīlu tevi, Latvija!» (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

31.augustā, TV3 atklāja rudens lielo svētdienas šovu Es mīlu tevi, Latvija!, kura vadīšana uzticēta Dailes teātra aktierim Artūram Skrastiņam, bet komandu kapteiņu lomās iejūtas Jana Duļevska un Valters Krauze. Šovā tikās cienītas un mīlētas Latvijas personības, kuras kopā ar komandu kapteiņiem mērojās spēkiem savās zināšanās par Latviju. Un tas viss norisinājās absolūti jautrā, muzikālā un iedvesmojošā noskaņā. Skatieties lielā svētdienas šova Es mīlu tevi, Latvija! nākamo raidījumu jau 7.septembrī 20:00 kanālos TV3 un TVPlay!

Līksmības un jautrības pilnā TV3 rudens šova Es mīlu tevi, Latvija! vadītājs ir pieredzes bagātais Dailes teātra aktieris Artūru Skrastiņu. Šova mērķis ir kārtīgāk iepazīt Latviju, tāpēc nākamās 11 nedēļas televīzijas spēlē sagaida jautājumi un uzdevumi tikai un vienīgi par Latviju. Šovā tiks aplūkotas tēmas kā Latvijas kino un televīzija, minētas pilsētas un to atrašanās vietas, pārbaudītas zināšanas par Latvijā nozīmīgām personībām, atpazītas dziesmas pēc meldiņa, kā arī izpildīti citi pārbaudījumi.

Uzvar Janas Duļevskas komanda

Šovā ir gan uzvarētāji, gan zaudētāji, jo savā starpā zināšanās un atjautībā par Latviju sacenšas divas slavenību komandas, kurām uzdevumi tiek sagatavoti gana uzjautrinoši un arī izzinoši. Komandu dalībnieki katru nedēļu mainīsies un skatītājiem būs iespēja novērtēt, cik erudīti ir Latvijas pazīstamākie ļaudis, bet kapteiņi visa šova garumā paliks nemainīgi. Viena no komandas kapteiņiem ir apburošā Jana Duļevska, bet otras komandas kapteinis ir lielisks garastāvokļa uzlabotājs – Valters Krauze.

Pirmajā raidījumā 31.augusta vakarā J.Duļevskas komandas sastāvā bija Triānas parka soliste Agnese Rakovska, dziedātājs Lauris Reiniks un radio Star FM ētera personība Baiba Sipeniece–Gavare. V.Krauzes komandā vakar bija grupas PeR līderis Ralfs Eilands, TV3 Laika ziņu vadītāja un radio Star FM ētera personība Maija Rozīte–Krištopāne un seriāla UgunsGrēks varones Zentas atveidotāja Regīna Devīte. Pēc abu komandu cīņas sekoja uzvaras prieks un gaviles. Gala rezultātā 1.vietu ieguva J.Duļevskas komanda, bet 2.vietā palika V.Krauzes komanda.

Tiksies erudītas personības

Nākamajā svētdienā, 7.septembrī, būs iespējams uzzināt daudz jaunu un interesantu faktu par Latviju. J.Duļevskas komandā varēs ieraudzīt šovu vadītāju, radio personību un dziedātāju Lindu Rutuli, šova Koru Kari uzvarētāju, mūziķi Ati Auzānu, izdevniecības Dienas žurnāli galveno redaktori un direktori Ingu Gorbunovu. Savukārt V.Krauzes komandā rosīsies latviešu autosportists Haralds Šlēgelmilhs, radio Star FM ētera personība, jaunās TV3 spēles Risks vadītājs Jānis Romanovskis un aktrise, dziedātāja Karīna Tatarinova.

Skatieties lielo svētdienas šovu Es mīlu tevi, Latvija! jau 7.septembrī 20:00 TV3 un TVPlay!

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu