Grupa «Labvēlīgais Tips» izziņo papildkoncertu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Romanovskis

Tā kā pieejamo biļešu skaits uz grupas «Labvēlīgais Tips “ lielajiem rudens šoviem  «Katastrofāla Atgriešanās» koncertzālē «Palladium» 24. un 25.oktobrī strauji samazinās, tiek izziņots papildkoncerts 23.oktobrī. 

Pēc neliela atvaļinājuma «Labvēlīgais Tips» pilnā sastāvā ir gatavs ieraut savus klausītājus trakulīgā prieka virpulī. Varētu teikt arī tā – ballīte būs!

«Labvēlīgā Tipa» koncertiem raksturīgi gaumīgi joki un pozitīva, nedaudz vieglprātīga atmosfēra. Auditorijas atsaucība grupas koncertos neļauj māksliniekiem gulēt uz lauriem, bet katru gadu piedāvāt ko jaunu un kvalitatīvu - tā, lai publika nebūtu vīlusies. Pārsteigumi un labs garastāvoklis garantēts arī šajos koncertos, un galu galā – Fredim vienmēr ir ko teikt. Jāatzīmē, ka šī būs reta izdevība, jo pašreiz grupa neplāno atsākt regulāru koncertdarbību.

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas «Biļešu paradīzes» kasēs vai www.bilesuparadize.lv. Un zinot iepriekšējo gadu pieredzi, prātā nāk aksioma - kas ātrāk nopērk biļeti, tas vispār tiek pie biļetes.

Pasākumu atbalsta – Radio SWH, laikraksts «Diena» , portāls «draugiem.lv», sabiedrība «Gaco» un «Event Transport». Kvalitāti garantē – Labvēlīgais Tips.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu