Džastins Bībers kļuvis nevaldāms! Nākuši klajā kārtējie pārkāpumi (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Popmūzikas dziedātājs Džastins Bībers pagājušajā nedēļas nogalē Kanādā aizturēts par uzbrukumu un neuzmanīgu braukšanu, otrdien paziņoja policija.

Piektdien netālu no Bībera dzimtās pilsētas Stretfordas, Ontārio, vieglā mašīna sadūrās ar kvadriciklu. Transporta līdzekļu vadītāju starpā izcēlās strīds, kas tika risināts ar dūrēm.

20 gadus vecais Bībers Kanādā bija ieradies ar dziedātāju Selēnu Gomezu, ar kuru viņam ir nepastāvīgas attiecības.

"Džastina Bībera un Selēnas Gomezas mierīgo atpūtu Stretfordā diemžēl izjauca neaicinātie paparaci," sacīja dziedātāja advokāts. "Tas beidzās ar aizturēšanu par uzbrukumu un neuzmanīgu braukšanu."

Bībers, kuram ik uz soļa seko preses fotogrāfi, pēdējā laikā ziņu virsrakstos biežāk iekļuvis apsūdzību un tiesāšanās dēļ, nevis pateicoties jauniem hitiem.

Jau ziņots, ka jūlijā dziedātājam piesprieda divu gadu nosacītu sodu par kaimiņa mājas apmētāšanu ar jēlām olām. Viņam nācās nostrādāt vēl piecas sabiedrisko darbu dienas un samaksāt vairāk nekā 80 000 dolāru (60 000 eiro).

Savukārt augustā Bībera advokāti panāca vienošanos ar prokuratūru par janvārī notikušu aizturēšanu, kad tīņu elks sarīkoja improvizētas autosacīkstes Maiami dzīvojamajā rajonā. Bīberam tika uzrādīta apsūdzība par braukšanu marihuānas reibumā, pretošanos arestam un auto vadīšanu ar nederīgu vadītāja apliecību.

Viņš atzina vainu mazāk smagajos apsūdzības punktos par neuzmanīgu braukšanu un pretošanos arestam bez vardarbības, taču ne auto vadīšanā reibumā, tādējādi izvairoties no reāla cietumsoda. Vienošanās ar prokuratūru paredz, ka Bībers apmeklēs dusmu terapijas kursu 12 stundu garumā, piedalīsies programmā, kurā autoavāriju upuru tuvinieki dalīsies savā pieredzē, kā arī samaksās 500 ASV dolāru (375 eiro) sodanaudu un tiesas izdevumus.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu