Sokolovs: «Pēc fotosesijas meitenes negrib apģērbties un pat iet prom» (82)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksandrs Sokolovs

Skandalozais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs savā «[s:48987]» lapā ievietojis kārtējo fotogrāfiju, kura izpelnījusies nu jau gandrīz 900 «like» klikšķus. Kailas sievietes viņa fotogrāfijās ieraudzīt nav pārsteigums, tomēr šajā bildē ir redzams arī Aleksandrs pats. «Man ir sava pieeja,» tā klāt pierakstījis Sokolovs. Pieeja kam? Sievietēm? Darbam?

Aleksandrs paskaidro, ka savu darbu neatdala no dzīves, viņam tas esot viens un tas pats.

«Tāpēc katru modeli kuru es fotografēju, sakumā uztveru, kā sievieti un kā personību. Tikai pēc tam kā objektu uz kuru krīt gaisma,» paskaidro fotogrāfs. «Tas ir iemesls kāpēc sievietēm ar mani ir tik viegli un komfortabli. Pēc fotosesijas meitenes negrib apģērbties un pat iet prom.»

Aleksandrs stāsta, ka mīl to, ko dara, tāpēc visbiežāk fotogrāfē bez maksas, nevis par naudu.

«Man ļoti patīk redzēt, kā sievietei pēc fotosesijas mainās attieksme pret sevi. Es redzu, cik ļoti viņai ceļās pašapziņa, tas mani dara fantastiski laimīgu,» atklāj Sokolovs.

Izrādās, ka pats Aleksandrs nemaz nav pilnīgi brīvs no kompleksiem, tas viņu motivējot trenēties sporta zālē vēl un vēl.

Komentāri (82)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu