Dziedātāja <i>Jenny May</i> vērienīgi svin 10 gadus uz skatuves (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

4. Septembrī dziedātāja Jenny May kluba «Coyote Fly» Stoli terasē prezentēja savu jauno albumu «Tev Paveiksies», kā arī divus videoklipus - albuma tituldziesmai un arī dziesmai «Varu būt». To visu Jenny May paveikusi par godu savai radošo 10 gadu jubilejai.

Albumā lielai daļai dziesmu vārdu ir rakstījusi dziedātāja pati. Dziesmas dažādās emociju gammās - gluži kā Jenny May. Sākot no liriskām, trauslām kompozīcijām, līdz pat mežonīgiem un bezbēdīgiem ritmiem.

Dziedātāja var lepoties, ka ir pirmā Latvijā, kas izdod albumu latino noskaņās, taču mūzikai nav zudis arī roķīgais piesitiens, kas labi izpaužas daudzās kompozīcijās.

Videoklipa režisors ir Edgars Noskovs kopā ar savu radošo komandu. Tie tapuši sadarbībā ar «Masterfoto», «Spot Studios», «Energolukss» un «MD» mūzikālā dizaina grupu.

Jenny May ir ļoti gandarīta, ka izdevies nosvinēt ar vērienu savu muzikālo jubileju, izdodot disku un prezentējot veselus divus videoklipus.

Prezentāciju apmeklēja dziedātājas tuvākie draugi, vīrs ar meitiņu Sāru, kā arī vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki, kā piemēram, vokālais pasniedzējs Edgars Kramiņš, uzņēmēja un skaistumkonkursu organizatore Elita Drāke, dziedātājs Nikolajs Puzikovs, uzņēmēja Marika Ģederte, Capital FM balss un dziedātājs Mārtiņš Ruskis, dejotājs Rolands Šteinbergs un daudzi citi.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu