Valters Krauze revanšējas šovā «Es mīlu tevi, Latvija!» (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 Publicitātes foto

Jau otro svētdienu ikviena Latvijas iedzīvotāja mājās viesojās patriotiski izklaidējoši muzikālais un izglītojošais raidījums «Es mīlu tevi, Latvija!» Tas soli pa solim ļauj labāk iepazīt Latviju, par kuru skaistākas zemes pasaulē nav. Otrajā raidījumā pēc draudzīgas cīņas uzvarēja Valtera Krauzes komanda. 

TV3 šovs «Es mīlu tevi, Latvija!» pēc pirmās šova epizodes uzreiz guvis lieliskus panākumus, kļūstot par augusta skatītāko programmu un piesaistot 326 000 skatītāju uzmanību.

7.septembrī «Es mīlu tevi, Latvija!» laikā tika aplūkoti tādu Latvijas kino fragmenti kā «Tās dullās Paulīnes dēļ», «Pie bagātās kundzes» un «Mans draugs nenopietns cilvēks». Tika spēlēta vecā labā Kluso telefonu spēle, kurā Valtera Krauzes komandai bija jāizstāsta stāsts par Zigmaru Liepiņu, bet Janas Duļevskas komandai par Maestro Raimondu Paulu. Vēl abām komandām bija jāatpazīst tādas dziesmas kā «Zemenes», «Balāde par Gulbi», «Dzeltenās kurpes» un citas. Protams, sekoja intelektuālie jautājumi un sprāgstošās bumbas spēle, kurā abu komandu visiem dalībniekiem pēc iespējas ātrāk jāatbild uz jautājumiem. Diemžēl kaste palika J.Duļevskas rokās un tas nozīmēja, ka viņas komanda zaudē visus līdz tam iegūtos punktus.

Kopvērtējumā pēc draudzīgas cīņas šoreiz V.Krauzes komanda izgrieza pogas J.Duļevskas komandai un šobrīd rezultāts ir 1:1. J.Duļevskas komandas sastāvā bija izdevniecības «Dienas žurnāli» galvenā redaktore Inga Gorbunova, šova «Koru Kari» uzvarētājs Atis Auzāns un šovu vadītāja Linda Rutule. Savukārt V.Krauzes komandā spēlēja vienīgais latviešu autosportists Haralds Šlēgelmilhs, radio Star FM ētera personība Jānis Romanovskis un aktrise Karīna Tatarinova.

Ar ko tiksieties nākamajā reizē?!

14.septembrī «Es mīlu Tevi, Latvija!» ietvaros tiks meklētas atbildes uz jauniem jautājumiem, minētas jaunas dziesmas un darītas vēl citas interesantas lietas saistībā ar Latviju. J.Duļevskas komandā varēs ieraudzīt dziedātāju Gintu Krievkalnu, «Nekā personīga» žurnālistu Ansi Pūpolu un mūziķi Normundu Jakušonoku. V.Krauze centīsies uzvarēt J.Duļevskas komandu ar sekojošu komandas sastāvu - dziedātāju Rūtu Dūdumu, «Koru Kari» uzvarētāju Normundu Zušu un garšas meistaru Mārtiņu Rītiņu.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu