Vai Ušakova beidzot savākusi ziedojumus silikona implantiem? (72)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis/Publicitātes

Izskatās, ka dziedātāja un «Capital FM» ētera balss Lee, kura nesen apprecējās un uzvārdu Brikouska nomainīja uz Ušakova, beidzot ir piepildījusi savu sapni un palielinājusi krūtis. Tā secināja žurnāls «Kas Jauns», apmeklējot viņas solo albuma «Bērns» prezentāciju.

Prezentējot savu solo albumu Liene Ušakova piesaistīja savu uzmanību ar savu tērpu. Slaido vidukli Lee izcēla ar īsu topiņu, kurš atsedza viņas vēderu un izcēla krūtis.

Ušakovas izskats lika noprast, ka viņa beidzot ir piepildījusi savu sapni un palielinājusi krūtis. Šādu vēlēšanos pirms vairāk kā diviem gadiem viņa izteica portālā «Twitter», kur veica ierakstu: «Ja katrs mans sekotājs samestos/noziedotu 1Ls - es beidzot ieliktu silikona implantus!»

Žurnāls «Kas Jauns» vēsta, ka pati Liene uz šo jautājumu konkrēti atsakās atbildēt, tomēr salīdzinot bildes var noprast, ka krūtis ir palikušas lielākas.

Komentāri (72)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu