Kura Holivudas aktrise ir kategoriski pret sociālajiem medijiem? (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu izcelsmes Holivudas zvaigzne Keira Naitlija, kura filmējusies vairāk nekā piecdesmit TV un kino projektos un kuras zināmāko darbu vidū ir lomas tādās kinolentēs kā «Karību jūras pirātu» triloģija, «Anna Kareņina», «Piedošana», «Lepnums un aizspriedumi» u.c., atzinusi, ka viņa nelieto sociālos medijus un neplāno to darīt. 

Patlaban notiekošajā Toronto filmu festivālā filmas «The Imitation Game» pirmizrādes pasākumā Keira Naitlija apstiprinājusi, ka viņa nav reģistrējusies nevienā sociālo mediju vietnē.

«Pavisam noteikti un oficiāli varu apstiprināt, ka visi tie konti, kas it kā ir reģistrēti manā vārdā, nav īsti. Tā neesmu es, atvainojiet! Nelietoju nevieno no šīm lapām,» atklāj Naitlija.

Lai arī aktrise apgalvo, ka nekad negrasās izmantot tādas vietnes kā «Twitter», «Facebook» un citas, 2013.gadā, izmantojot pseidonīmu, viņai uz 12 stundām bija pašai savs «Twitter» konts. Naitlija atzīst, ka tas bija vien eksperiments.

«Es nolēmu pamēģināt, taču mani tas neuzrunāja un es jutos neērti. Mani pārņēma sajūta, ka atrodos skolas spēļu laukumā un visi uz mani blenž, bet es neko nespēju iesākt. Es nemīlu publiskot savu privāto dzīvi. Esmu vairākām aktrisēm jautājusi, kā viņas to spēj, taču patiesībā tas mani tā īsti nemaz neinteresē,» attiecības ar sociālajiem medijiem komentē Naitlija.

Keira Naitlija šobrīd Latvijas kinoteātros ir redzama romantiskā un muzikālā filmā «Jauns sākums» («Begin Again»), kurā viņa pati iedziedājusi savas dziesmas. Naitlijas ekrāna partneri aktuālājā filmā ir kases grāvēju «Atriebēji», «Slēgtā sala» un «Krāpšanas ilūzija» zvaigzne Marks Rufalo un grupas «Maroon 5» solists Adams Levīns un citi. Filmas režisors un scenārija autors ir godalgotās lentes «Vienreiz» («Once») autors Džons Kārnijs.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu