«Latvian Blues Band and Friends» aicina uz lielkoncertu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Blūza grupa koncertu  «Latvian Blues Band and Friends» rīkos jaunajā koncertzālē «Rīga», Akadēmijas laukums 1, 24.oktobrī plkst.20.00.

Kā jau ierasts, koncertā kopā ar grupas dalībniekiem uzstāsies arī draugi – pasaulē atzīti ārvalstu blūza mūzikas mākslinieki, Shanna Waterstown (vocals,USA) un Boney Fields (vocals,trumpet,USA).

Latvian Blues Band gada vērienīgākajā koncertā būs dzirdami jau zināmi skaņdarbi, kā arī jaunas, līdz šim neatskaņotas dziesmas no topošā albuma.

Šajā gadā grupa ieguvusi mūzikas ierakstu gada balvu kategorijā «Labākais džeza un blūza mūzikas albums» par ierakstu «Latvian Blues Band and Friends Live At Dream Factory 2013». Puiši lepojas, ka beidzot blūza mūzika arī Latvijā ir ievērota un novērtēta.

Tuvojoties piecpadsmit gadu jubilejai, pēc koncerta Rīgā Latvian Blues Band dosies koncerttūrē un būs dzirdami Polijā, Krievijā un Dānijā.

Biļetes biļešu paradīzes kasēs www.bilesuparadize.lv

Vairāk informācijas www.latvianbluesband.com

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu