Pistoriusa draudzenes māte emocionāli reaģē pēc tiesas sprieduma (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Oskara Pistoriusa draudzenes māte Džūna Stīnkempa paudusi sašutumu un neizpratni par tiesas pieņemto lēmumu pret viņas meitas slepkavu. Stīnkempa uzskata, ka Pistoriuss ticis cauri sveikā pārāk viegli, raksta ārvalstu mediji.

Pēc tiesas sprieduma nolasīšanas Rīvas Stīnkempas māte bijusi satriekta un tikai pēc neilga laika spēja sniegt komentārus par notikušo.

«Tas nav pareizi... Viņi [tiesa] noticēja, ka Pistoriuss nogalinājis manu meitu netīšām. Bet es tam neticu,» atklāja Stīnkempa medijiem. Viņa norādīja, ka pagaidām nav gatava runāt un tikties ar Pistoriusu, taču viņi noteikti tiksies privāti un visu notikušo pārrunās.

«Spriedums nav godīgs pret Rīvu. Es vēlos panākt taisnību. Viņa mira briesmīgā, šausmīgā un sāpju pilnā nāvē, viņa cieta, jūs saprotiet? Es nespēju noticēt, ka tiesa uzskata notikušo par nelaimes gadījumu,» medijiem sašutumu un neizpratni pauda Stīnkempa.

Tiesā norādīts, ka sportistam nav bijis iepriekšējs nodoms nogalināt draudzeni un tas noticis traģiskas kļūdas dēļ. Viņš uzskatījis, ka mājā ir laupītājs, tādēļ nolēmis aizstāvēties.

«Man ir vienalga, kas notiks ar Oskaru. Tas neko nemainīs. Mana meita vairāk neatgriezīsies, bet viņš turpina dzīvot,» teica Stīnkempa.

Jau ziņots, ka Dienvidāfrikas Republikas tiesa atzina sportistu par vainīgu savas draudzenes netīšā slepkavībā, taču viņš tika attaisnots apsūdzībā, kurā vainots par slepkavību ar iepriekšēju nodomu.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu