Divdesmitgadīgais Bībers esot gatavs kļūt par tēvu (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

15.septembrī ziņojām, ka kāds aculiecinieks ir ievērojis, ka Džastins Bībers un Selena Gomesa romanstisku vakariņu laikā Losandželoša apmainījušies ar laulības gredzeniem un, iespējams, ir gaidāmas kāzas. 

Precības ir viena lieta, taču izrādās, ka Bībers (20) jūtas jau tik pieaudzis, ka ir gatavs kļūt par tēvu. Dziedātājs ir atzinis, ka vēlas, lai bērnu māte būtu dziedātāja Selena Gomesa (22).

«Viņi viens otram ir apsolījuši kādu dienu kļūt par vecākiem, Džastins joprojām vēlas, lai viņa bērnu māte būtu Selena. Viņš vēlas viņu darīt laimīgu,» portālam «channel24.co.za» atklājis kāds avots.

Jāņem vērā arī tas, ka Bībers pēdējā laikā īpaši izceļas ar savu nenobriedušo uzvedību. Dziedātājs gandrīz katru nedēļu nonāk kādās nepatikšanās un visbiežāk tas beidzas ar arestu vai tiesāšanos. Vai tiešām viņš ir gatavs kļūt par tēvu?

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu