Ušakova bijusī sieva satiekas ar stilīgāko latviešu aktieri (122)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Jeļena un Nils Ušakovi laulības ostā iestūrēja 2010.gada janvārī, taču tas viss beidzās šī gada pavasarī. Kopš tā laika Jeļena ir pašā uzmanības centrā, jo, kā pati apgalvojusi, vēlas baudīt dzīvi un precēties tik drīz netaisās.

Visu vasaru jaunā uzņēmēja Jeļena Ušakova aktīvi darbojas savā Spīķeru kvartāla kafejnīcā «DALI». Tomēr kā novērojis žurnāls «Kas Jauns», Jeļana daudz laika pavadīja arī ar Jaunā Rīgas teātra aktieri Ivaru Krastu. Vai ir izveidojis jauns pāris?

Izrādās, ka vasaras laikā Ivars ir iepazīstinājis Jeļenu ar kolēģiem no teātra, kā arī ar saviem vecākiem. Viņi dēla izvēli novērtējuši atzinīgi.

Ušakovas paziņas žurnālam «Kas Jauns» ziņo, ka abi ir saderīgs pāris. Ivars ir augumā garš un stalts, 2012.gadā pat ieguvis «Latvijas Stila un modes balvu» kā gada stilīgākais aktieris, arī Jeļena var lepoties ar skaisto ārieni.

Tomēr abu attiecības šobrīd kaislīgā romānā nav pārvērtušās, jo gan Jeļena, gan Ivars ir aizņemti katrs savos darbos.

Komentāri (122)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu