Latviete iztērējusi milzu naudu, lai kļūtu par seksa lelli (195)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Kannās dzīvojošā 30 gadus vecā Viktorija veikusi vairākas plastiskās operācijas kopumā par 53 000 ASV dolāriem (41 000 eiro), lai sasniegtu savas dzīves sapni - izskatīties kā «seksa lellei».

Līdzās ar plastiskās ķirurģijas palīdzību tapušajām «dzīvajām bārbijām» pasaulē parādījusies arī «dzīvā seksa lelle» - Viktorija no Latvijas, vēsta britu laikraksts «The Mirror».

Pēc trim krūšu palielināšanas operācijām, deguna operācijas, lūpu implantiem un botulīna toksīna injekcijām sieviete ir apmierināta ar sasniegto rezultātu, priecājoties par apkārtējo izrādīto uzmanību.

«Kas gan nevēlas, lai ar viņu apietas kā ar lellīti. Tas ir tik seksīgi. Cilvēki ielās skatās uz mani, un man ļoti patīk, kā es izceļos,» stāstīja sieviete, kas savam jaunajam tēlam izmanto pseidonīmu Viktorija Vailda (Mežonīgā Viktorija).

Pirmo krūšu palielināšanas operāciju viņa veica 2011.gadā, pēc tam veicot vēl virkni kosmētisko procedūru, kuras apmaksājis viņas dzīvesbiedrs.

Viktoriju jau pusaudža gados Latvijā aizrāvusi ideja izskatīties kā lellei.

«Man bija ļoti normāla bērnība, es dzīvoju mazā lauku ciemā. Es biju ļoti tieva un blonda, un cilvēki mani sauca par Bārbiju, bet es ienīdu savas mazās krūtis. Man nepatika, kā es izskatījos,» laikrakstam stāstīja Viktorija.

«Tad es neko nezināju par plastisko ķirurģiju, bet es vienmēr sapņoju par seksīgas lellītes izskatu ar milzīgām krūtīm un neprātīgi lielām lūpām,» sacīja sieviete.

Komentāri (195)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu