«Metallica» līdz gada beigām plāno izdot 27 koncertalbumus (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu smagā metāla grupa «Metallica» iecerējusi līdz šī gada beigām izdot 27 koncertierakstus ar augstu skaņas kvalitāti, raksta mūzikas žurnāls «Rolling Stone».

Vietnē «LiveMetallica.com» pieejami audioieraksti no visiem grupas koncertiem, īpaši koncentrējoties uz «Metallica by Request» turneju Dienvidamerikā un Eiropā, kur faniem tika dota iespēja izvēlēties koncertā spēlētās dziesmas.

Katru pirmdienu līdz pat gada beigām tiks izdoti trīs jauni koncertieraksti. Decembrī pircējiem tiks izsūtīta CD kolekcija ar visiem 27 koncertiem.

Turklāt četri ieraksti ierobežotā daudzumā iznāks vinila skaņuplates formātā. «Metallica» fani līdz 28.septembrim varēs balsot par saviem mīļākajiem koncertiem, kas tiks izdoti šādā formātā.

«Metallica» šogad sasniegusi Ginesa pasaules rekordu kā pirmā grupa, kas uzstājusies visos kontinentos. «Septiņi kontinenti gada laikā! Uzstāšanās Antarktīdā bija iespēja, kas gadās reizi mūžā,» sacīja vokālists Džeimss Hetfīlds. «Mēs koncertējām 120 zinātnieku un konkursa uzvarētāju priekšā. Un neaizmirsīsim par 300 ļoti ziņkārīgiem pingvīniem!»

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu