Slavenību kailfoto publicētāji paziņojuši par nākamo upuri (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Nezināmie ļaundari internetā turpina ne tikai publicēt vairāku ASV slavenību kailfoto, bet ir sākuši arī draudēt par to publicēšanu.

Jaunākais upuris šajā lietā ir aktrise Emma Vatsone, kuri sola viņas kailfoto publicēt apmēram pēc četrām dienām. «4chan.org» mājaslapā hakeri izveidojuši pat laika atskaiti, vēsta «mirror.co.uk».

Pirms kāda laika aktrise aizstāvēja no hakeru izbrukumiem jau cietušās slavenības.

«Vēl sliktāk nekā vērot, kā sociālajos medijos tiek pārkāptas sieviešu tiesības uz privātumu, ir lasīt to pavadošos komentārus, kam trūkst empātijas,» savā «Twitter» profilā norādīja Emma Vatsone.

Kā ziņots, pēc hakeru uzbrukuma mākoņdatu glabāšanas vietnei «Apple iCloud» 1.septembrī internetā parādījās populāru ASV aktrišu un dziedātāju kailfoto, kas tika nozagti no viņu viedtālruņiem.

Fotogrāfijas bija izvietotas interneta vietnē «4chan.org», kas slavena ar savu cenzūras neesamību un garantēto anonimitāti. Vēlāk fotogrāfijas izplatītas arī citos interneta resursos.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu