Ralfs Eilands sadevis pa ribām Saeimas kandidātam (32)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

20.septembrī Piņķu Inbox ledus hallē norisinājās hokeja mačs starp populāriem Latvijas mūziķiem, māksliniekiem un politiķiem, kuri cer iekļūt 12. Saeimā. Portāls «Kas Jauns» vēsta, ka latviešu grupas «PeR» līderis Ralfs Eilands bijis īpaši priecīgs un gandarīts par spēli.

«Kad tad citreiz varētu politiķim pa ribām iedot!?» sacījis Ralfs Eilands, kurš hokeja mača laikā izkāvies ar vienu no politiķiem.

«Reāli viens otram pa ribām devām! Nogāzāmies zemē, līdz mūs tienesis izšķīra,» iespaidos dalījās Eilands.

Lai arī ikdienā negadās pavicināt dūres ar kādu no Saeimas kandidātiem, šī bija lieliska iespēja, Ralfs atklāja, ka darījis to ar prieku.

Hokeja draudzības mača idejas autora, grupas «Jumprava» līdera Aigara Grāvera aicinājumam atsaucās un kopā ar viņu uz ledus ir devās arī tādi populāri mūziķi un mākslinieki kā Normunds Pauniņš (grupa «Otra Puse»), Ralfs Eilands (grupa «PER»), Kaspars Bindemanis (multimākslinieks), Andris Kivičs (mūziķis), Andris Ērglis (mūziķis), Jānis Žilde (grupa «Satellites LV»), Varis Vētra (mūziķis), Māris Grigalis (mūziķis un TV personība), Ikars Ruņģis (grupa «Pērkons»), Aigars Bikše (mākslinieks), Mārtiņš Burkevics (grupa «The Hobos»), Aivars Gudrais (mūziķis), Arnis Slobožaņins (grupa «Dabasu durovas»), Mareks Ameriks (grupa «Satellites LV») un Jānis Lērums (grupa «5Ms»).

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu