Vai Anna Lieckalniņa atradusi jaunu mīļoto? (70)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļas nogalē žurnāls «Kas Jauns» pamanījis, kā Rīgas centrā televīzijas sejas Annas Lieckalniņas automašīnā iekāpj populārais dziednieks Mairis Virsis. Izrādās, ka abi pēdējā laikā satiekas diezgan bieži.

Šajā vasarā pēc četru gadu ilgas kopā būšanas izjuka Maira Virša un viņa dzīvesbiedres Natālijas attiecības, arī Lieckalniņa pēc šķiršanās ar hokejistu Sandi Ozoliņu tagad ir brīva sieviete.

Anna šobrīd ir pievērsusies jaunai nodarbei un strādā par terapijas konsultanti, risinot teoloģiskos jautājumus ar geštalta un neirolingvistiskās programmēšanas metodēm. Pieņemšanas kabinetu viņa atvērusi Latvijas Zinātņu akadēmijā, kur atrodas arī dziednieka Virša privātprakse.

Kad portāls «Kas Jauns» Mairim vaicāja, vai pret Annu viņš izjūt kādas simpātijas, dziednieks atbildēja: «Kuram vīrietim, esot blakus Annai Lieckalniņai, gan nerastos pret viņu simpātijas?!» Tomēr Mairis ir atzinis, ka abiem ir daudz kopīgu interešu un sarunu tēmu.

Arī Lieckalniņa uzskata, ka abi ar Māri ir spēcīgs tandēms.

«Pie Maira kā dziednieka nāk cilvēki, kam jau ir kādas vainas, savukārt pie manis nāk tie, kas negrib nonākt līdz situācijai, kad jāvēršas pēc palīdzības pie viņa,» paskaidro Anna.

Klīst baumas, ka bijusī televīzijas šovu vadītāja un Mairis Virsis ne tikai sastrādājas, bet nereti arī vakariņo divatā.

Komentāri (70)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu