Bekhema dēla «sirdspuķīte» cer tikt pie ģimenes privilēģijām (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Bruklins Bekhems pēdējā laikā pavada daudz laika ar aktrisi Hloju Moretsu, kura 22.septembrī piedalījās amerikāņu «Watch What Happens Live» sarunu šovā. Viņai tika jautāts arī par attiecībām ar futbolista Deivida Bekhema dēlu.

Lai arī Moretsa (17) nevēlējās stāstīt detaļas par attiecībām ar Bruklinu (15), viņa tomēr pajokoja, ka cer dabūt atlaidi Viktorijas Bekhemas apģērbu kolekcijas iegādei.

Kad Hlojai tika vaicāts par to, kas notiek starp viņu un Bruklinu Bekhemu, viņa atbildēja: «Viņš ir patīkams puisis un labs cilvēks. Man patīk ar viņu pavadīt laiku!»

Lai arī aktrise no konkrētām atbildēm par Bruklinu izvairījās, viņa patīkami izteicās par puiša mammu - Viktoriju Bekhemu.

«Viktorija ir lielisks cilvēks,» šovā paziņoja Hloja. «Es apbrīnoju viņas darba ētiku un man patiešām patīk viņas apģērbu kolekcija. Kā ģimene viņi visi ir lieliski.»

Moretsa ir tik liela Viktorijas apģērbu līnijas fane, ka patiešām cer iegūt atlaides.

«Vēl neesmu to mēģinājusi jautāt, bet es to izdarīšu šonedēļ,» atklāja Hloja.

Kāds Bruklinai un Hlojai tuvs draugs portālam «US Weekly» paziņoja, ka abi ir bijuši uz vairākiem randiņiem un tad jau redzēs, kur tas nonāks.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu