Ukrainas TV reportieris atkal uzbrūk. Šoreiz Kardašianai (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Ukrainas bijušais ziņu reportieris Vitālijs Sedjuks ir kļuvis slavens pateicoties saviem «asprātīgajiem jociņiem». Sedjuks vairākkārt ir centies izjokot slavenības un televīzijas zvaigzne Kima Kardašiana 25.septembrī bija viens no viņa upuriem.

Realitātes šovu zvaigzne Kardašiana 25.septembrī ieradās Parīzē, lai kopā ar savu vīru, reperi Kanje Vestu apmeklētu modes zīmola «Bailmain» modes skati. Tajā piedalījās arī Kimas jaunākā māsa - Kendala Dženere.

Kad Kima un Kanje ieradās pie notikuma vietas, protams, visapkārt atradās ziņkārīgi un uzmācīgi ļautiņi ar fotokamerām. Pūlī atradās arī Ukrainas bijušais žurnālists Vitālijs Sedjuks, raksta ziņu portāls «Daily Mail».

Kad realitātes šovu zvaigzne izkāpa no automašīnas, lai dotos skatīties modes skati, pēkšņi Vitālijs parāvis Kardašianas matus tik spēcīgi, ka viņa zaudējusi līdzsvaru un gandrīz nokritusi. 

Vēl kāds aculiecinieks ziņo, ka Vitālijs mēģinājis Kimu apskaut, taču neko ļaunu nav vēlējies izdarīt.

Lai arī pats Sedjuks noliedz, ka būtu rāvis Kimu aiz matiem, arī iepriekš par saviem jociņiem Vitālijs konkrēti atzinies nav.

Sedjuks vairākkārt centies izjokot slavenības, piemēram, aizvadītajā Kannu kinofestivālā palienot zem aktrises Amerikas Ferreras kuplajiem svārkiem. Pirms tam viņš apskāvis amerikāņu aktiera Leonardo di Kaprio gurnus, izjaucis britu dziedātājas Adeles pateicības runu, uzskrienot uz «Grammy» ceremonijas skatuves, kā arī saņēmis pļauku no aktiera Vila Smita, kuru noskūpstīja filmas pirmizrādē Maskavā.

Šī gada jūnijā Vitālijam tika piespriests nosacīts trīs gadu sods un psihologa konsultācijas gada garumā. Ukraiņu bijušajam reportierim ir aizliegts tuvoties vairākām slavenībām.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu