Foto: Klūnijs un Alamudina ieradušies kāzu norises vietā (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu aktiera Džordža Klūnija un britu advokātes Amalas Alamudinas kāzu svinību norises vietā - lepnajā «Aman» viesnīcā Venēcijas Lielā kanāla malā - sākušas ierasties ielūgtās slavenības un paparaci. Arī paši vaininieki ir ieradušies Venēcijā un viens otra sabiedrībā izbauda mirkļus pirms lielā notikuma.

Ārzemju mediji vēsta, ka uzaicināti 136 viesi. Aicināti aktieri Keita Blanšeta, Mets Deimons, Andželīna Džolija un Breds Pits, kā arī mūziķis Bono un modele Sindija Krauforde.

«Šeit, Venēcijā, Klūnija vārds ir uz lūpām visiem. Sievietes ir īpaši satraukušās. Viņas gaidīs kanāla malās, lai ieraudzītu viņu,» sacīja ūdens taksometra vadītājs Bruno Bartolīni.

Svinībās uzstāsies itāļu tenors Andrea Bočelli un amerikāņu dziedātāja Lana del Reja, vēsta laikraksts «Corriere del Veneto». Galvenā svinību daļa notiks pieczvaigžņu viesnīcā «Belmond Hotel Cipriani».

Sestdien viesi ieturēs vakariņas greznajā viesnīcā «Aman Canal Grande», kas ierīkota 16.gadsimta pilī un no kuras paveras skats uz Venēcijas galveno ūdensceļu.

Saskaņā ar jaunākajām mediju ziņām bijušajam Romas mēram lūgts salaulāt Klūniju un Alamudinu oficiālajā kāzu ceremonijā pirmdien. Par ticamāko kandidatūru vedējtēva godam uzskatīts Kraufordes vīrs Rends Gerbers, savukārt vedējmātes pienākumus pildīs Alamudinas māsa Tala.

Pirmdien iedzīvotājiem uz divām stundām tiks liegta piekļuve Venēcijas domei, kur notiks laulāšanās, kā arī svinību laikā daļēji būs slēgts Lielais kanāls. Tas izraisījis dusmas vairākos vietējos iedzīvotājos.

53 gadus vecais Klūnijs un 36 gadus vecā Alamudina tiekas kopš pagājušā gada oktobra.

Divkārtējais «Oskara» balvas ieguvējs Klūnijs bijis precējies vienreiz, taču pēc šķiršanās no amerikāņu aktrises Talijas Balsamas kļuva par vienu no Holivudas iekārojamākajiem vecpuišiem. Viņš iepriekš izteicies, ka neesot radīts laulībām.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu