Ko no aklā randiņa sagaida vīrieši, ko sievietes (61)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna attēls

Zināms, ka sievietes, dodoties uz pirmo randiņu, baidās no maniakiem, bet vīrieši baidās sastapt resnas sievietes.

Saita «Simple Pickup» autori veikuši sociālu eksperimentu. Viņi uz tikšanos, pēc iepazīšanās sociālajos tīklos, aizsūtījuši stipri apaļīgāku sievieti un vīrieti, nekā redzami iepazīšanās saitu foto.

Šo eksperimentu «Simple Pickup» autori veikuši vairāku mērķu vadīti. Pirmkārt - tas bija smieklīgi, otrkārt pamācoši, treškārt - nav noslēpums, ka iepazīšanās saitos bieži foto neatbilst patiesajam tēlam.

Pirmajā video redzama Sāra - krietni citāda, nekā iepazīšanās saita foto. Vīrieši, kuri atnāca uz tikšanos, bija pārsteigti, kāds pat jautāja vai Sāra nav stāvoklī. Visi vīrieši runāja tikai par Sāras ārieni un beigās aizlaidās, neviens nedzirdēja Sāras vārgos mēģinājumus stāstīt par savu skaisto dvēseli. Kāds puisis gan palika, jo bija labi audzināts, viņam arī atklāja, ka Sāra ir nedaudz "uzlabojusi" savu izskatu projekta dēļ.

Savukārt Villijs, kurš arī tika «uzlabots» par vairākiem desmitiem kilogramu, saņēma sieviešu atsaucību. Trīs no meitenēm, kuras atnāca uz randiņu, vēlējās ar viņu turpināt satikties, jo puisis esot mīļš, kaut arī izskatoties citādi. Viena no randiņa meitenēm pat nobučoja viņu uz atvadām.

Ko mums no šī projekta būs mācīties?

Komentāri (61)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu