Vēl viena slavenība aizturēta par braukšanu reibumā (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktrise Amanda Bainsa aizturēta uz aizdomu pamata par automašīnas vadīšanu narkotiku reibumā, pirmdien paziņoja policija.

Svētdienas rītā Kalifornijas ceļu policija apturēja 28 gadus veco Bainsu, jo viņas vadītais auto neapstājās pie sarkanā luksofora signāla. Viņa visbeidzot apturēja braucamrīku krustojuma vidū Losandželosas dzīvojamajā rajonā.

Bainsa tika nogādāta tuvējā policijas iecirknī, kur tika secināts, ka viņa ir kādas pagaidām nezināmas narkotiskās vielas ietekmē, teikts policijas ziņojumā.

Bainsu atbrīvoja no ieslodzījuma pret drošības naudu 15 000 ASV dolāru (11 800 eiro) apmērā.

Bainsas aktrises karjera iesākās televīzijas kanālā «Nickelodeon», kad viņa bija pusaudze. Viņa filmējusies vairākās kinofilmās, galvenokārt komēdijās.

Pērn Bainsa tika ievietota psihoneiroloģiskajā slimnīcā pēc tam, kad uz kādas mājas iebraucamā ceļa sakūra nelielu ugunskuru. Fani par viņas dīvaino uzvedību sociālajos tīklos bija nobažījušies jau vairākas nedēļas pirms tam.

Ārsti atzina, ka aktrisei esot nopietnas psiholoģiskas problēmas.

Toreiz par Bainsas aizbildni tika iecelta viņas māte, kas līdz septembrim bija atbildīga par meitas finansēm un citām lietām. Pilngadīgiem cilvēkiem reti piemēro aizbildni, taču viens no slavenākajiem gadījumiem bija dziedātāja Britnija Spīrsa 2008.gadā.

Bainsa joprojām izcieš nosacītu sodu par bezatbildīgu braukšanu saistībā ar negadījumu pagājušā gada februārī.

Par braukšanu reibumā agrāk ir aizturētas gan aktrise Lindsija Loena, gan viņas māte Dina Loena. Savukārt par automašīnas vadīšanu marihuānas reibumā ir bijis aizturēts dziedātājs Džastins Bībers.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu